ER I EN FLOK DER SKAL FOTOGRAFERES?

Uanset anledningen ønsker man med tiden at mindes en begivenhed, hvor du er sammen med alle de mennesker du holder af eller som har speciel betydning for dig. Anledningen til at få taget et gruppebillede er ofte en rund fødselsdag, sølv- eller guldbryllup eller andre mærkedage. Jeg kommer gerne og foreviger dig og alle dem du holder af på feststedet.

Om det mor & datter, far & søn sammen med farfar, eller oldemor sammen med yngre generationer, så er det vidnesbyrd om de bånd, der på forunderlig vis holder familier sammen, og selv om de er usynlige alligevel gør, at vi er familien nærmest.

Mange lever i en fortravlet hverdag, og hvor familien før ofte boede tæt sammen og der var daglige knytninger mellem børnebørn og bedsteforældre, så er det desværre ikke sådan det se ud i dag. Som forældre og/eller bedsteforældre kan generationsportrættet være en stor gave til børn og børnebørn lang tid før de lærer at værdsætte dette som en stor gave.

For vi ved, at der kommer en tid, hvor vi ikke blot kigger fremad, men også ser tilbage, for at søge efter vores rødder. Ingen af os er her for evigt, men derfor kan vi godt kan være med til at skabe noget som er her for altid.

Se priser her >>

Andre kategorier

Gravid

Børn

Teens

Konfirmation

Bryllup

Portræt

Presse